110-1920x200
310-1920x200
210-1920x200
49-1920x200

Maskinsikkerhed

Når en virksomhed skal overholde aftalte leveringstider, er det vigtigt, at virksomhedens maskiner kører optimalt. Hvis der er fare for ulykker, på grund af manglende sikring af maskinerne, kan der opstå person- og maskinskade.

Dette kan være tragisk for den involverede medarbejder og når en virksomhed skal overholde aftalte leveringstider, er det vigtigt, at virksomhedens maskiner kører optimalt.

Hvis der er fare for ulykker, på grund af manglende sikring af maskinerne, kan der opstå person- og maskinskade. Dette kan være tragisk for den involverede medarbejder og problematisk for virksomhedens produktionsplanlægning.
Vi udarbejder løsninger til maskinsikring på alle niveauer.
Virksomhedens maskiner sikres med for eksempel nødstop, lysgitter, lysbom, trædemåtter og hegn alt efter maskinens udformning.

Med os som samarbejdspartner ved etablering og vedligehold sikres virksomhedens maskinpark, så der ikke opstår uheld og utilsigtede maskinstop. Samtidig bliver et eventuelt besøg af Arbejdstilsynet også til en positiv oplevelse.

Vi overholder SBEI 204-1 forskrifterne og udfører maskinsikring på alle typer produktionsmaskiner. Østerdahl El-Elteknik leverer produktuafhængige løsninger inden for:

 

Sikkerhedssensorer

​Det komplette udvalg af lysgitre og lysbomme anvendes til bl.a. at afskærme medarbejderne fra farlige maskiner og udstyr som f.eks. robotter, metalbearbejdningsmaskiner og trykmaskiner. Omrons sikkerhedscensorer overholder europæiske og internationale sikkerhedsstandarder og har avancerede funktioner som f.eks. afblænding og forbikobling.

tregule

Sikkerhedsendestop

Sikkerhedsendestop med og uden lås i plast eller metalhus giver robust og driftsikker overvågning af åbning, lukning og låsning af døre og afskærmninger til et bredt udvalg af applikationer.

trerode

 

Trædemåtter

størrelser og virker ligesom et nødstop så snart du træder, stopper maskinen.

Kontakt os for nærmere information.​

maatte1_272